Vad har man internet till?

I veckan skulle jag träffat morfar och hjälpt honom med Internet. 93 år gammal hade han nu fått fiber i huset. Vad har man internet till? undrade han. Mamma hade gjort några bokmärken åt honom, till min blogg och till sin egen blogg. I lördags fick jag ett sms av mamma ”Morfar vill gärna ha fler bokmärken på Internet.” Han hade hört av sig till mamma och sagt att ”Nu har jag varit inne på Hannas sida och det är bara hundar, sen har jag varit inne på din sida och det är bara blommor. Vad kan jag göra mer?”. Nu hann jag aldrig hjälpa morfar med några fler bokmärken eftersom han dog i måndags (9 februari). Dock finns frågan kvar hos mig; Vad gör man på internet egentligen? Vad använder du internet till? Skriv gärna en kommentar och berätta. Under tiden så visar jag några bilder på hundar, tagna under dagens promenad runt Barnsjöarna.

One thought on “Vad har man internet till?

  1. För mig e internet en plattform för kommunikation, att bli influerad, inspirerad å begrunna vad som jag ser/vilket budskap som sänds ut…såsom att integrera i de sociala medier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *