Livet med Haddock

2014 gick inte i fotografins tecken. Visst luftade jag kameran då och då och använde Instagram för att förmedla mig men jag fotograferade inte med något mål eller mening. Mr Gingerbreadman följde mig under en period men fantasin sinade och inläggen kom allt mer sällan. Under december pratade jag och mamma mycket om fotografera och att utvecklas inom sitt fotograferande. Vi kom fram till att vi ska genomföra var sitt projekt under 2015. Mitt projekt kommer gå under rubriken Livet med Haddock.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den underbart rara lilla valpen som snubblade in i mitt och Emils hjärta i somras. Den lilla valpen som Emil absolut ville döpa till Haddock. Tanken är att varje vecka publicera en eller fler bilder på bloggen från våra små och stora äventyr ihop. Jag fascineras av vardagliga ting och att kunna dokumentera dessa både i bild och i ord.

Mammas projekt går under namnet Min skog, inspirationen till projektet har hon fått från Mats Andersson som fotograferar skogen och utelämnar mycket åt betraktaren.

På återseende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *